Robotklippere

DH Muld har et bredt udvalg af robotklippere fra ETESIA – markedets stærkeste brand indenfor robotter.

Et perfekt resultat hver gang

Når græsarealet er omkranset af et lavspændings kabel, der er nedgravet i jorden, arbejder din ETESIA ETmower helt automatisk i henhold til din programmering (Timing, frekvens, osv.). Statistisk set bliver hver kvadratmeter klippet mindst tre gange hver uge. Hyppigere græsslåning betyder en fejlfri finish og efterlader din græsplæne pæn og ren hele tiden.

Økonomisk og miljøvenliggræsslåning

Robot plæneklippere reducerer omkostningerne til græsvedligehold betragteligt. Du sparer arbejdstimer, vedligeholdelsesomkostninger og brændstof, fordi de er elektrisk drevne. Bioklipning er 100% naturligt og fjerner behovet for at samle op, opbevaring og bortskaffe græsaffald. Bioklip gøder jorden, og det hjælper plænen at være modstandsdygtig ved tørke. CO2-udledningen er meget lavere end for konventionelt drevne plæneklippere.

Hvorfor vælge en fuldautomatiseret ETESIA Robotplæneklipper?

ETESIA ETmowers er de bedste robotklippere på markedet og kører som eneste i deres kategori med Litiumbatteri. De bruger dermed mere tid på at klippe end på at sidde stille ved opladeren.
Giver et perfekt snit og perfekt finish hver eneste gang.
Reducerer omkostningerne af græssets vedligehold betragteligt
Bioklipninger er 100% naturlige og fjerner behovet for at samle op, opbevare og bortskaffe græsaffald,mens det gøder jorden og hjælper med at modstå tørke. CO2-udledningen er meget lavere end for konventionelt drevne benzin /dieselplæneklippere.

Der er 3 modeller at vælge imellem:

ETm44
Til græsplæner på op til 5.000m2. Den er perfekt til alle, som ønsker at stoppe med at slå små og mellemstore græsområder.

ETm65
Til grønne områder og parker på op til 9.000m2. Den er perfekt til store åbne arealer, som bliver passet af de lokale myndigheder og virksomheder.

ETm105
Til golfbaner og stadioner på op til 20.000m2. Dens kapacitet gør det muligt at håndtere meget store områder, såsom fairways, driving range på golfbaner, stadionbaner og væddeløbsbaner


Se vores sortiment af Rotorklippere, Zero -Turn maskiner og Professionelt værktøj!

Alle vores produkter er på el med høj ydeevne og effektivitet!

Se vores sortiment

Eldrevet Rotorklipper

Energieffektiv – Ingen Olie Spild – Lav Vedligeholdelse – Lavt Støjniveau – Høj Produktivitet – God Spredning!