44 66 44 36 dhmuld@dhmuld.dk

Anlæg af Kunstgræs

Pleje og vedligehold

DH Muld har gennem flere år været underentreprenør for kunstgræsleverandøren Polytan Gmbh og Sports Proformas, og har i den forbindelse været involveret i rådgivning til pleje af kunstgræsarealer.

Daglig pleje

Det er mest fordelagtigt, hvis idrætanlæggets personale forestår den daglige pleje af kunstgræsbaner, da de har en bedre kontakt til brugerne og deres spilletider. Men der skal mere til!

Regelmæssig pleje

En undersøgelse fra Cranfield University i England har påvist at der som hovedregel skal bruges én times oprydning, herunder overslæbning, pr. 10 timers brug af kunstgræsbanen.

Jordpartikler, løvfald, grannåle og andet affald der blander sig med granulatet, er bl.a. medvirkende årsag til mindre vandgennemtrængelig overflade samt dannelse af bakterier.
Det er derfor vigtigt, at der regelmæssigt rengøres i dybden for at sikre en bakteriefri og ren overflade.

Vintervedligeholdelse

Til optøning af snedækkede eller frosne grusbaner, anbefaler vi anvendelse af Calciumchlorid. Calciumchlorid skal anvendes forebyggende og har den egenskab at den klarer højere frostgrader end alm. salt. Ligeledes vil Calciumchlorid begrænse det hårde lag (sodaskorpe), der opstår i grusbanen, når der anvendes almindeligt vejsalt til optøning.

Ring på tlf. 44 66 44 36 og få en snak om pleje af din nuværende eller kommende kunstgræsbane.

  

Anlæg af kunstbane på Albertslund Stadion